Jump to content
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

Cristi.DBR

Designer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Cristi.DBR

 1. Iubita Motocicleta sau Masina ?
 2. Stock-uri http://hazardgfx.tumblr.com/ https://kidsssgfx.tumblr.com/ http://authenticator03.tumblr.com/ http://chill-lab.tumblr.com/ http://runnix-art.tumblr.com/ https://barosgfx.tumblr.com/ http://shadyyart.tumblr.com/ http://acabgfxw0rld.tumblr.com/ https://nutugfx.tumblr.com/ http://sick--side.tumblr.com/
 3. Model cerere Nume : De cati ani lucrezi in Photoshop? : Doua avatare cu stock la alegere : Ce fel de lucrari nu poti sa faci : De ce comunitatea noastra? : Comentarii Aditionale : 15+ Posturi pe forum pentru a aplica. Minim 15 ani, vrem ca discutiile sa fie cat mai organizate. Trebuie sa aveti un portofoliu de minim o saptamana pentru a face o cerere de designer.
 4. Cristi.DBR

  Regulament

  Regulament Titlul unui portofoliu trebuie să fie : [PORTOFOLIU] Numele tau În caz că nu respecti regulamentul, portofoliul tau va fi sters! Lucrarile postate în portofolii nu trebuie să contină reclamă de niciun fel! Daca un desinger iti cere Psd/dovada, ai 24 de ore sa o prezinti, daca nu portofoliul tau va fi sters.
 5. Regulament Singurele lucrari ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizare in Photoshop: avatare, semnaturi, bannere si iconite. Dar in cazurile in care designerul are buna vointa si doreste sa faca si animatie se accepta (nu se discuta de ce un utilizator a primit si voi nu, echipa de design isi rezerva timpul lor liber sa rezolve cererea). Fiecare user va face o cerere pe saptamana fie ea semnatura/avatar/banner..etc. Nu editam imaginile deja editate ! Nu aveti voie sa cereti doua lucrari intr-o cerere ! ( Exemplu: semnatura + avatar, avatar + banner ) Niciun user, nu poate face cererea in locul altcuiva. In caz contrar cererea va fi marcata ca respinsa, iar userul respectiv nu va putea face alta cerere in saptamana respectiva. Toti userii ce au dreptul de a raspunde la cereri sunt obligati sa adauge Watermark-ul DEEPGAMING/Logo. Nerespectarea a oricarei regula de mai sus se pedepseste prin inchiderea cererii sau alte sanctiuni. Cererea depusa trebuie sa fie cu titlu : [Cerere-Avatar/Semnatura/Banner]-Nume Model cerere Tip (Avatar,Semnatura,Banner): Stock [nu e obligatoriu] : Text: Tema (Natura/ Masini/ Abstract etc.)[Obligatoriu de specificat tematica]: Ultima cerere facuta (Link): Alte informatii: Avatar: 150x250 px. Semnatura: 750x100 px; 300x150 px; 400x180 px. Banner: 300x600 px; 728x90 px; 468x60 px; 125x125 px; 120x60 px. Iconita: 16x16 px; 32x32 px; 64x64 px; 128x128 px. Acestea sunt dimensiunile folosite cel mai des, insa la cererea clientului putem face si alte dimensiuni. *IMPORTANT! Regulamentul forumului se aplica si in aceasta sectiune.
×